Integrale Lichaamstherapie is er voor iedereen en aangeraakt worden in deze tijd is van essentieel belang voor ons welzijn. Het zorgt voor warmte, ontspanning, plezier en geeft nieuwe energie.

Veel mensen hebben vandaag de dag moeite om zich te kunnen ontspannen. Ze maken of hebben veel zorgen, hebben een te druk leven of hebben zelfs pijnklachten. Daarnaast zijn ze niet meer gewend om aangeraakt te worden of kunnen hun hoofd niet meer goed leegmaken. Daarom is het juist fijn als je eens met integrale lichaamstherapie aan de gang kan gaan, want dit is het moment voor jezelf en voor de aandacht die jij voor je lichaam hebt.

Integrale Lichaamstherapie kan je raken op verschillende niveau’s, niet alleen op lichamelijk en geestelijk niveau, maar ook op spiritueel emotioneel niveau. Integrale Lichaamstherapie zorgt ervoor dat je lichaam en geest met elkaar verbonden worden en dat je beter balans kan vinden in je dagelijks leven. Daarnaast helpt het je spieren te ontspannen, kan het stress doen verminderen en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Ook verbetert de circulatie in je lichaam en wordt je lichaamshouding en weerstand verhoogd.

Daarnaast kan integrale lichaamstherapie je zenuwstelsel kalmeren en je meer in het hier en nu brengen. Het kan je ook leren om je eigen spanningen te herkennen zodat de energie beter kan doorstromen. Maar integrale lichaamstherapie is er vooral op gericht om je weer te laten voelen. Zo komt het denken tot rust, wordt het weer lekker stil in je hoofd en ontstaat er weer meer ruimte aan aandacht voor je lijf.

Kortom Integrale Lichaamstherapie maakt je bewuster en nieuwsgieriger naar wat er allemaal met je gebeurt.