Mijn naam is Ingrid van Nistelrooij.

In augustus 2009 startte ik met een eigen praktijk als massage-therapeute, omdat passie voor integraal lichaamswerk mijn drijfveer is. Het is heel bijzonder dat je met een simpele aanraking zoiets moois kan bereiken. Het is daarom voor mij ook erg belangrijk om vanuit een respectvolle en liefdevolle houding te werken, vanuit rust en levendigheid. Mijn behandelingen geef ik dan ook met veel aandacht, zorg en warmte. Inmiddels is mijn praktijk groeiende en om mezelf te blijven ontwikkelen, zal mijn praktijk voortaan Integrale Praktijk Rajiva gaan heten.

Voordat ik in aanraking kwam met integraal lichaamswerk, was ik zoekende in mijn leven. Nadat ik van de middelbare school in mijn huidige werk ben gerold, vond ik in dit werk niet de nodige uitdaging die ik zocht. Daarnaast heeft mijn interesse altijd in de richting van de zorg gelegen, maar ik wist niet goed wat ik er mee wilde. Ondertussen behandelde ik op vakanties vaak mijn vriendin en zij zei tegen me dat ik fijne en warme handen had. Toen was mijn interesse gewekt waarop ik het gevoel kreeg dat ik juist daar wat mee wilde gaan doen. Ik ben toen gaan zoeken.

In de afgelopen jaren heb ik opleidingen Therapeut Integrale Lichaamsmassage en Medische Basiskennis van Sonnevelt Opleidingen gevolgd. Deze opleidingen heb ik inmiddels succesvol afgerond. Sinds 1 Januari 2012 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging FAGT waardoor mijn behandelingen inmiddels vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars. Ondertussen heb ik ook verschillende workshops en cursussen gevolgd die in mijn vakgebied liggen, want immers je bent nooit uitgeleerd en blijf ik me verder ontwikkelen in de toekomst. Mijn nieuwste ontwikkeling is op dit moment een opleiding Voetreflexologie via het opleidingsinstituut van de BER.

Kortom Integraal lichaamswerk is een prachtig beroep. Het boeit juist mij om mensen te zien groeien en om zich bewust te laten worden van hun eigen innerlijke kracht.